۱۴۰۰/۰۷/۲۸
در دانشگاه علوم پزشکی قزوین
ثبت نام پذیرفته شدگان دكترای تخصصی Ph.D و دستیاری رشته های تخصصی پزشكی انجام شد

دکتر پیمان حیدریان، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از ثبت نام پذیرفته شدگان مقاطع دکترای تخصصی Ph.D و دستیاری رشته های تخصصی پزشکی این دانشگاه در سال تحصیلی 1401 – 1400 خبر داد.

وی ضمن اشاره به اعلام نتایج پذیرفته شدگان این مقاطع، توسط سازمان سنجش پزشکی در مهر ماه امسال، افزود: در دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ثبت نام سه تَن از پذیرفته شدگان مقطع دکترای تخصصی Ph.D در دو رشته "پزشکی مولکولی" و "بیولوژی تولید مثل" انجام شد.

مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اظهار کرد: همچنین امسال در این دانشگاه ثبت نام 49 تَن از پذیرفته شدگان مقطع دستیاری رشته های تخصصی پزشکی در 9 رشته، شامل: بیماری های داخلی، بیماری های عفونی و گرمسیری، بیماری های قلب و عروق، بیماری های مغز و اعصاب، بیهوشی، جراحی عمومی، روانپزشکی، زنان و زایمان و كودكان انجام شد.

دکتر حیدریان گفت: دانشجویان ورودی جدید مقاطع مذکور، روزهای 14 تا 28 مهر 1400 توسط اداره تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی دانشگاه ثبت نام شدند.