• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
دیدار رئیس دانشگاه با خانواده معظم شهدا

دکتر پیمان نامدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین به اتفاق حقایق پور، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثار گران قزوین عصر دو شنبه 19 مهر 1400 با خانواده معظم  سه تن از شهدای گرانقدر دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار ها که حسین میرزا عباسی، مشاور رئیس و مسوول امور ایثارگران دانشگاه و دکتر بخارایی معاون درمان اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران  نیز حضور داشتند، رئیس دانشگاه با حضور در منزل شهدا، ملکی، میانه ساز و طاهرخانی، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و نام شهدا،هدف از این دیدارها را ادای دین به شهدا و خانواده صبور انان دانست.

گفتنی است، شهیدان گرانقدر ملکی و طاهرخانی از جانبازان جنگ تحمیلی بودند که پس از تحمل سال ها رنج مجروحیت، سال 1399 به دیدار محبوب شتافتند و شهید میانه ساز، از نیروهای کادر درمان پس از مجاهدت در سنگر مبارزه با همه گیری کرونا، به شهادت رسید.

V6.0.9.0