• تاريخ :
     ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
برگزاری جلسه مدیریت دانش
حضور سرپرست اداره كل انتقال خون استان قزوین در مركز آموزشی و درمانی قدس
سید کریم حسینی، مسؤول روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی قدس قزوین گفت: روز 10  اسفند 99 ؛ به مناسبت بازنشستگی و تجلیل از حمید حمیدی راد ، کارمند خدوم و با اخلاق بانک خون آزمایشگاه مرکز آموزشی و درمانی قدس با هماهنگی های بعمل آمده از طرف انجمن تالاسمی استان قزوین، دکتر مریم مدرسی، سرپرست اداره کل انتقال خون استان قزوین در مرکز آموزشی و درمانی قدس حضور یافت.

سرپرست انتقال خون پس از حضور در آزمایشکاه  و قدردانی از زحمات حمید حمیدی راد و کارکنان آزمایشگاه به جهت بازدید از بخش تالاسمی در آن مکان حضور پیدا کرد و هدایایی به رسم یادبود به بیماران اهدائ نمود.

در این بازدید رضا چگینی ؛ نماینده انجمن تالاسمی نیز حضور داشت و از طرف انجمن تالاسمی از حمیدی راد و دکتر محمد حسین خوئینی ها؛ مسئول آزمایشگاه، دکتر عبداله دیدبان و محمود رجبی ؛  رییس و مدیر مرکز  بابت همکاری خوب و متقابل با اهداء هدیه تقدیر و تشکر نمود.

در این بازدید دکتر مدرسی به همکاری بسیار صمیمانه کارکنان و کادر درمان مرکز آموزشی و درمانی قدس با اداره کل سازمان اننقال خون و  برخورد شایسته همزاد پنداری با بیماران تالاسمی و نیازمند به واحدهای خونی تقدیر و تشکر نمود و در ادامه برای تمامی بیماران آرزوی سلامتی کرد.

V6.0.9.0