۱۴۰۱/۱۱/۰۴
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین:
حضور مستمر متولیان سلامت در مراكز تحت پوشش، تاثیر فوق العاده ای در تقویت ارائه خدمات خواهد داشت

دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در اولین حضور خود پس از تصدی دکتر محمود فرهادی و دکتر علی دامغانیان، به ترتیب به عنوان: سرپرست شبکه بهداشت و درمان و رییس مرکز بهداشت شهرستان بویین زهرا، در دیدار و نشست صمیمانه با حضور کارشناسان مسئول ستادی این شبکه، ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای ایشان، بر حضور مستمر کارشناسان ستادی در مراکز تحت پوشش حوزه سلامت شهرستان تاکید کرد و این امر را بسیار مهم و حیاتی دانست.

این مقام مسئول تصریح کرد: دیده شدن نیروهای محیطی از نگاه مسؤولان ستادی شبکه باعث دلگرمی و فعال تر شدن آنان و رفع نقاط ضعف و مشکلات در ارائه خدمات خواهد شد.

دکتر رحمانی در ادامه، اطمینان حاصل کردن از ثبت ارائه خدمات در سامانه سیب توسط مسؤولان مربوطه و مقایسه شاخص های مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های تحت پوشش، با توجه به بازه زمانی سال های گذشته را خواستار شد.

در این دیدار که در روز یکم بهمن 1401 انجام شد، هاشم علیجانی، مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت استان قزوین نیز حضور داشت.